“Μία όμορφη μέρα” στο 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Με πολύ μεγάλη συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι το ντοκιμαντέρ των Δάνη Καραϊσαρίδη και Γιώργου Πατεράκη “Μία όμορφη μέρα” (https://www.facebook.com/beautifulday.movie) θα προβληθεί στο 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης σε παγκόσμια πρεμιέρα. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, 2021, σε φυσικούς χώρους και online. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την καθημερινότητα δύο παιδαγωγικών εγχειρηματων, του “Μικρού Ντουνιά” στην Λέσβο και του δικού μας “Μικρού Δέντρου” στην Θεσσαλονίκη. Ανυπομονούμε!

“Μια όμορφη μέρα”
Μπορούν τα σχολεία να βοηθήσουν στην οικοδόμηση μιας «διαφορετικής» μελλοντικής κοινωνίας; Η ταινία εστιάζει σε δύο αυτό-οργανωμένα εκπαιδευτικά εγχειρήματα προσχολικής ηλικίας στην Ελλάδα, τα οποία χρησιμοποιούν συνδυασμό εναλλακτικών εκπαιδευτικών μεθόδων. Το «Μικρό Δέντρο» στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί με βάση τις αξίες της ελευθεριακής εκπαίδευσης και της βιωματικής μάθησης. Στο Σχολείο του Δάσους «Μικρός Ντουνιάς» στη Λέσβο, κάθε μέρα παιδιά ντόπιων και προσφύγων παίζουν και μαθαίνουν μαζί στη φύση.
https://www.filmfestival.gr/…/27563-ta-ellinika-dokimanter-…?

Δείτο το trailer:
https://vimeo.com/457744840…

🎬Τα παιδιά του Μικρού Ντουνιά και του Μικρού Δέντρου ετοίμασαν μια όμορφη μέρα! Σας περιμένουμε με χαρά να μοιραστούμε αυτή την” Όμορφη Μέρα” την Πέμπτη 24.6 στον Θερινό κινηματογράφο ΝΑΤΑΛΙ στις 21.15 στα πλαίσια του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
🎉Ευχαριστούμε πολύ τον Danis Karaisaridis και τον Yorgos Paterakis!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=291851342659837&id=114773053701001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *